torstai 19. elokuuta 2010

kesää, on!

ei vielä ole syksy, ei ei ei vielä. tänään oli taas päivä, johon humalluin. ystäviin, aurinkoon ja punaiseen peittoon. jäätelöä litrakaupalla ja hymyjä sitäkin enemmän. bussipysäkki jää mieleen ja kitkerä klubin suklaakahvi, sekä moni muu. kirjoitan nopeasti taas mitä mielessä liikkuu. kirjoittaminen jäänyt kesältä ihan tyystin. menoa on ollut! ilosaaressa tuli tosiaan nähtyä mm. ne mainitut imogen heap, queen ifrica ja ziggi, sekä pariisin kevät ja moni muu loisto. saatan kirjoittaa niistä joskus muistaessani, ehkä en, kuten vaikka facesiin ja takaisin -liftauksesta. uppoan yo-kirjoituksiin, tai toivoisin uppoavani vähän paremmin kuin tällä hetkellä. pian suljen parvekkeen oven ensimmäistä kertaa moneen viikkoon, eli laitan sen kunnolla kiinni. se on vähän haikeaa, kun se viileys hiipii verhon välistä. ensi viikolla saan keltaraidallista perheenlisäystä. se on maukuva ja vielä pieni. hei sitten.

2 kommenttia:

  1. Upee blogi ja upeen olonen mimmi! Promoetakin siteerasit, siisteintä. :) Toivottavasti oli hienoa Ilosaares, ite en valitettavasti päässy mestoille. :/ Iso tsemi ylppäreihin!

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia täältä! Oli hienoa & paljon paljon muuta, esim. aurinkoa ja roskaa Ilosaaressa. Muttajoo, käyn vilkaisemassa sun blogia toki myös :)

    VastaaPoista