lauantai 18. joulukuuta 2010

talviterveisiä !

hälsningar från tammerfors!
tällä viikolla on tullut oltua orivedellä, helsingissä, jyväskylässä ja nyt tampereella. oon hoitanut changemaker -juttuja ja asuntoasioita. muutan siis tammikuun alkupuolella pääkaupunkiin. ihan jännää juu. eka oma vuokrasopimus tehtynä jne.! hienointa uudessa kodissa on ikkunalaudat ja isokuvioinen tapetti.(muutan lähiöön)

eilen viipotin räppibileissä klubilla. oli mukavaa. tapasin ystävää, jonka kans olin viikko sitten voltti reggaessa kans klubilla ja oli mainiota tavata häntä pitkästä aikaa. kuin myös tänään tavattiin hänen ja toisen ystävän kanssa annikin joulumarkkinoilla, mikä on tapahtuma joka tekee joulun. sieltä mukaan tarttui kirahvi, se on piparimuotti.

nyt olen metsossa, näpyttelen tässä 20min koneella ja muistelen lukioaikojen alkua, kun en omistanut omaa konetta ja piti kirjastossa sitten käydä. nyt on oma kone toistaiseksi taas pois pelistä, hehe, ja pidän siitä että hetken ja varsinkin nyt joulun ajan oon vähemmän kaikesta nettiin liittyvästä irrallani.

tänä aamuna kello noin 04 istuin lumisessa pihakeinussa ja poltin sen ainoan chesterfield -merkkisen tupakan jonka omistin. katselin naapuritontin parkkiksella makaavaa rättäriä ja mietin, että siitä vois tehdä tarjouksen kun se ei siitä oo kesän jälkeen mihinkään liikkunut.

eilen tapasin monta uutta ihmistä, esimerkiksi ruotsalaisen munkkipojan. siitä voisi kirjoittaa enemmän pohdintaa jos tämä tietokoneaika ei olisi näin rajattu.

nyt illaksi kotiin, tapaamaan 15v. täyttävää pikkusiskoa ja sit sohvannurkkaan neulomaan neuletakkia.

ruut

4 kommenttia:

 1. Hmm, yllättävän haastavaa tämä kommentointi. Koitan vielä kerran..

  Hyvää Helsinkiä Appelsiinityttö :)
  Oli kiva jutella, sori kun olen niin lammas.

  t.Juha

  VastaaPoista
 2. Ihana, mieltä lämmittävä postaus, lumipyrynkin keskellä. Ja hienohieno biisi! Noita kivoja eläinpiparkakkumuotteja on Indiskassakin ollut, fanitan! Mitkäs räppipirskeet oli?

  VastaaPoista
 3. annanas: kirahvi voi olla juurikin niitä intian kirahveja tai sitten jostain muualta. sillä on ruosteiset jalat, ehkä se on kävellyt pitkän matkan.
  pirskeet oli ilmeisesti ähkyn & joku rodin järjestämät, en ole ihan varma. klubilla pidettiin ne.

  Juha: kiitos kommentista :) Oli kyl mukava jutella! Etkä sä miltään lampaalta vaikuttanut! Viimekesänä olin vähällä hankkia kesälampaita mökille, mutta sitten tuli muuta.

  VastaaPoista
 4. Voi ruostunutjalkainen kiraffi! Sitä pitää varmaan vähän hoitaa, antaa hyvä koti sille. Ähky ja Joku roti on pari kovinta juttua suomiskenessä atm!

  VastaaPoista