perjantai 28. tammikuuta 2011

Sitku... ei kun nyt.

tämä viikko meni nopeasti. lineekö syynä parin päivän kuumeilu ja fuksiaiset, jotka meni yllättävän mukavasti. kouluhommia vaan on rutkasti.
pelkään vähän tottumista. tottumista siihen, että aamulla kouluun 08.33 ja takaisin ollessa tööt ja sitten tehtäviä ja nukkumaan, hyvä jos ehtii syödä. tottumista siihen, että näin se menee eikä mitään uutta tuu. kalenteri kuitenkin on täynnä menoja ja tekemisiä joita odottaa. pitäs ehkä taas palata samoihin kun syksyllä, hidastaa. tehdä sen mitä ehtii eikä yhtään sen enempää. sen voisin tehdä - ja teenkin!omaan kotiin on kuitenkin aina mukava tulla. kahvipensas on löytänyt paikkansa hyllyn päältä. huomenna tulee taas väkeä tänne, mikä on hienoa. voisin ripustaa shokeeraavat värivalot tänne, joo! ne on ainoastaan juhlakäyttöön.
sitten illalla suunta käy kohti libertéä ja jalkaa nousee posteljoonan tahtiin. jeje!
viimeksi posteljoonan & ystävät näin tampereen yo-talolla heinäkuussa mukavan ihmisen kainalossa. nyt meen toisten mukavien kanssa.

pian nappaan ovensuusta punaisen ison repun ja lähden malmille ruokaostoksille. siellä on parempi valikoima ja edullisempaa. ja junalla on mukava kulkea.

2 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostaa sun elo uudessa kaupungissa. monia pieniä iloasioita - niin täälläkin. ne on kivoi.

    on vähän ikävä <3

    VastaaPoista
  2. Hennu! Kiitos viestistä. On kuules myös ikävä.

    VastaaPoista