torstai 28. huhtikuuta 2011

look up in the sky, it's a bird, it's a plane, oh no! it's a...

taskut täynnä käyntikortteja, turvallisuuskoulutusta, forumin cityhuuhkajat, ruskea fjällräven kånken, sielunveli pankkivirkailijana (sekin kaipasi tamperetta), kevyet tanssitreenit ja törmäämistä moniin tuttuihin. vanha pariskunta osti kiikarit, jotta näkis huuhkajat paremmin. hetken kuvittelin olevani opiskelemassa yliopistossa, kun siellä poikkesin. se oli tämä torstai.

yksiön lattialla. mulla on nuha. se on tää ihmeellinen kevät, joka saa mut lähestulkoon unohtamaan opiskelutkin... on silti kasapäin tehtävää ennen kuin kingston.

on jotenkin levollinen olo. ei stressiä opiskeluista, ne on ja niistä selvitään. useita asioita, jotka antaa kummasti energiaa. eikä pelkästään tää kevät.
erääseen ihmiseen on tullut törmättyä useasti viimepäivinä.
se on erityisen hauskaa, kun ei ole enää yksin tässä.

ruoho vihertää. puissa on ihan kohta lehdet! ainakin isot nuput ja silmut jo.
me ulkoillaan dalain kanssa ja saadaan uusia ystäviä. naapuritalon tami, 10, lyöttytyi yks päivä pihalla meidän seuraan ja tarinoi suloisella suomellaan kaiken eläimistä, joita sillä on. viis kissaa ja puhuva papukaija, marsukin oli, mutta se katosi ja yksi sankarikissa löysi sen myöhemmin, nyt se on jossain... jokatapauksessa, oli mukava kuunnella satu.

eilen täällä oli kahden odotetun vieraan sijaan viisi. ketään heistä en entuudestaan tuntenut. leivoin pitkästä aikaa, omenapiirakan, syötiin jäätelöä ja mun tukka on taas uudessa kunnossa. illemmalla löydettiin pakastin täyteen leipää, vaikka koko kevääksi. kuinka onnellinen olinkaan kun kannoin iltamyöhään pahvilaatikollisen leipää kotiin.


(laitan tän tänne alle, vaikka se oli alunperin tossa alussa, koska tähä tulikin tällanen kuva, hehe.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti