maanantai 6. syyskuuta 2010

lämmittelevät pingviinit

kissa istuu vasemmalla olkapäällä. sain juuri filosofian kirjahomman valmiiksi A Beginners Guide to Changing the World -kirjasta, jota voisin suositella esim. kansalaistottelemattomuudesta, matkakertomuksista, Tiibetistä ja Dalai Lamasta kiinnostuneille. en nyt sen enempää tähän kirjaa analysoi, mutta hyvä jees! kuuntelen Poutatorvea ja lipitän chaita toivoen huomenna olevani astetta aktiivisempi kuin tänään ja että huomenna ei ole kylymä. tää päivä vaan meni, jotenkin. huomenna ja oikeastaan koko loppuviikolle tiedossa taas kaikkea.

tänään ilahduin kovasti, kun sain tietää yhden lempikahvilani (Kulttuurikahvila Hertta) avaavan uudestaan mahdollisimman pian tähän melko lähelle, kun remontti valmistuu. sinne sais mennä mukaan remontoimaan! jos sinne pääsis mukaan vielä tossa kk:n päästä, niin meen kyllä. ollut se jo pidemmän aikaa suunnitelmissa. entisessä Hertassa täytin vuosia 18 kpl.

odotan myös, että jonakin päivänä tässä ehtisi käydä orivedellä pyörähtämässä (ei kyl asemalla) ja sitten vilkaisemassa reilu kk sitten avattua lankakauppaa. melko ihmeellistä ja ihanaa, että sellainen siellä nyt on opiston, uimahallin ja tv-&antenniliikkeen vieressä. ikkunan takana on pari kertaa tullut jo käytyä, mutta eihän se ole auki niinä kummallisina aikoina kun siellä päin oon liikuskellut, niin kun vaikka sunnuntai-iltaisin.

nyt pää sanoo, että mee nukkumaan. ja niin meen.

4 kommenttia:

 1. Lankakaupat<3 Pakko kysyä, ootko siis Orivedeltä kotoisin? Yks mun lähimmistä opiskelukavereista nimittäin on sieltä.

  VastaaPoista
 2. oon joo jollain tapaa sieltä kotoisin, jonkun verran yli 10 vuotta perhe asunut siellä. sitä ennen monessa muussa paikkaa.
  meen tänään käymään o-vedellä, mutta ei oo lankakauppa auki enää!

  VastaaPoista
 3. Onko se kissa jo kasvanut isommaksi? :)

  VastaaPoista
 4. onhan se jo vähän! mutta ei kyl oo juurikaan viisastunut.

  VastaaPoista