lauantai 11. syyskuuta 2010

teehyllyn tyhjennys ja villasukat

Tänään huomasin, että pihavaahterasta yksi kolmasosa on oranssinkeltaista. Pari päivää sitten naapuritalon mies oli heittämässä kahta hienoa puuhenkaria, vanhaakin, pois ja kysyi haluaisinko ne. Ne on aika hienot! Toinen on vihreä.

Polviin ulottuvat villasukat on kivat! Mulla on projektina tyhjentää lähipäivinä loput erinäisistä teenrippeistä kaapista ja ihan kiitettävästi oon siinä onnistunutkin. Virkistää kummasti ja auttaa flunssaan, jee. Veriappelsiini-rooibos on ainakin kadonnut ja kohta yks Mate myös. Kahvinjuonti on parin viimesen viikon aikana vähentynyt, koska kahvinkeitin keittää huonosti, siispä on teetä ja mua hermostuttaa kun on vaan noita rippeitä.Koitan ehtiä katsomaan tänään Julie & Julia -leffan loppuun, jossa kivasti kaksi tositarinaa kerrotaan päällekäin. Ensimmäisessä Julia (Meryl Streep) muuttaa vuonna 1949Ranskaan ja haluaa opetella tekemään ruokaa ranskalaisittain. Jälkimmäisessä Julie edellisen inspiroimana perustaa blogin tavoitteelleen kokeilla 524 reseptiä Julian kirjasta 365 päivän aikana, vuosi 2002. Tykkään aina kyl Streepistä! Tässä leffassa sen hahmo on aika hupsu, mutta suloinen.

Tänään tein suklaakakkua, joka onnistui ihan ok, mutta ei mitenkään erityisesti. Kuvankin nappasin, kun tuo yksi istui kerrankin paikoillaan ja omalla puolellaan (en tykkää että se hyppii pöydällä). Voisin taas mennä imuroimaan noi mullat lattialta ja sitten käydä ulkona, retkellä jossain.Viimeisimmät päivät on menneet aikalailla siinä, että oon koittanut saada kertailtua kokeisiin ja tehtyä psykologian tenttipakettia, kohta teen vielä vähän (seuraavana vuorossa kehityspsykologia ja lapsen tunne-elämän kehitys ennen kouluikää).

Syksyä!

3 kommenttia:

  1. Aivan ihana postaus ja uus ulkoasu sun blogilla! Tää oranssi on vaan niin... ah! Ja jotenkin tästä postauksesta tulee semmonen tosi kotosa ja hyvällä tavalla syksyinen olo. Sellanen vällyjen alle käpertymisolo. Mut onneks mun elämä on ollu saman tapasta viime aikoina - bambulangasta virkkaamista, itäeurooppalaista musiikkia ja muffinien leipomista, myös perjantai-iltaisin.

    VastaaPoista
  2. Ihania tekstejä taas! Heräsin aikaisin tänään ja oli mukava alku aamulle, kun sai lueskella näitä :--) Ihanaa syksyä ja nähdäänhän pian<3

    VastaaPoista