torstai 10. maaliskuuta 2011

''tahto'', ''pitää'', ''kiinni''

sain postissa vanhaan osoitteeseeni kolme jääkaappimagneettia. ne olivat nuo yläpuolella olevat sanat. mukana oli pelle miljoonan säe: rakkaus ei synny, rakkaus tapahtuu. ihmissydän ei tyynny, jos sinne vielä jotain mahtuu.
kiitos näistä, tuntematon lähettäjä.

myöhään illalla satoi räntää, kun palasin pihjalamäestä helsingin changemaker -illasta. vähän harmittaa, etten ottanut kameraa mukaan sinne. siellä oli levollinen tunnelma. kokattiin vegaaniruokaa viiden muun maailmanmuuttajan kanssa ja vietettiin hyvä ilta. huomenna tapaan heistä yhden ja mennään pariisin kevään keikalle. aiotaan puristaa myös appelsiinimehua, mulla on liikaa appelsiineja tällä hetkellä. sain myös muita hyviä ideoita mitä appelsiineista voisi tehdä.

paluumatkalla poikkesin alepassa, koska en muista koskaan aiemmin asioineeni yksikseni kyseisen nimisessä kaupassa. ostin hedelmiä, joista tein smoothien.
1 banaani, 1 kiivi, 1 omena, puoli purkkia rahkaa.
alepaan tuli keski-ikäinen mies, jolla oli tismalleen samanlainen pyöräilykypärä kun mun isällä on ollut ties kuinka kauan. se hymyilytti.


tällä biisillä alkoi päivä ja siihen se loppuu.

bussissa pihlajamäestä oli yhden istuimen kohdalle lätkäisty lappu: Laura G. istuin Laura G.:n paikan vieressä ja mietin millainen tyttö hän mahtaa olla. ehkä vaaleahiuksinen 16-vuotias, jolla on paljon unelmia ja laukussa purkkaa ja filosofian kirja. hymykuopat ja syntynyt kreikan ateenassa. vähän niin kuin scandinavian music groupin elena -biisin elena, joka tietää että kreikassa aikaa on enemmän ja että se mikä on tärkeää on tärkeää myös myöhemmin. ja sitten poltamme yhdessä lisää tupakkaa.

huomenna tiskaan. vien roskat ja imuroin. nyt ripustan taas pyykkiä.

hyvää yötä.

4 kommenttia:

 1. Miten sulle tapahtuukin kaikkea noin jännää!!
  Ihania asioita, ihanaa on elämä. Ja sinä!!!!! <3

  VastaaPoista
 2. Sitä elämä on.
  Ja sinä, senkin auringonpaiste.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania juttuja. Ihana ihana ihana jääkaappimagneettitapaus! :)

  VastaaPoista
 4. tuossa ne magneetit on ovessa. niistä saa joka aamu jotain piristystä ja voimaa.

  VastaaPoista