maanantai 12. maaliskuuta 2012

yöstä

Tätä kirjoittaessa mun on kylmä. Se johtuu siitä, että viimeaikoina on tullut nukuttua niin vähän. Joinakin aamuina haluaisin vaan jäädä. Mutta sitten muistaa, että on kuivia kadunpätkiä, kenkien pohjiin tarttuu kiviä, pölyä, räystäiltä tippuu vesipisaroita ja että kyllä musta on.

Tapahtuu ihan hurjan paljon asioita, enkä mä halua niitä monia estää tapahtumasta. On hassuja unelmiksi kutsuttavia asioita, niin kun varmasti jokaisella. Ja sanon ääneen ne ja nauran niille, ehkä ne ei toteudu. Mutta vain hyvällä.

Tulin illalla pitkältä kotimatkalta. Lähdin sunnuntaina vanhempien luota, enkä arvannut että matka kestäisi lähemmäs kolmekymmentä tuntia. Menin vaan ja katsoin mitä päivä tuo.

Jäädessä seiskan ratikasta Sörkässä kokosin niitä ajatuksia jotka tekee minusta minut. Ja sinusta sinut.

En oo päiviin käyttänyt hanskoja. Ehkä myös siksi on kylmä. Ja siksi, että kuuntelen biisejä joita ei pitäisi kuunnella tähän aikaan yöstä, katsella Pasilan tornia ja yötä parvekkeelta, polttaa tupakka.

3 kommenttia:

  1. Jännää, elämä on jännää. Ja joskus on ihan hyvä että joitain asioita tapahtuu vaikkei haluaisikaan. Nyt on hyvä että on kevät, niin aurinko lämmittää ja antaa energiaa. : )

    VastaaPoista
  2. Laita vielä hanskat käteen, ettet vaan vilustu.

    VastaaPoista
  3. Olisi pitänyt ottaa neuvosta vaari. Saan syyttää itseäni kevätflunssasta.

    VastaaPoista