perjantai 5. maaliskuuta 2010

päivä oli hyvä!

aamulla istuin 5 tuntia ja 15 minuuttia salissa yrittäen saada kuutta tehtävää tehtyä ja olihan se aika puurtamista... sai kirjat olla kyllä mukana, kun oli preli vaan. huuh, huomenna (siis tänään) pitää alkaa taas ruotsia kerrata vaihteeksi. illalla löysin Promoen ja rakastuin biisiin ''Imperiet''. urakehityksellä pitäs maailma pelastaa, eikä olla aikaa rakkaudelle ja välittämiselle ollenkaan, vaikka ihmiset osuiskin kohdalleen. kaikki kehittyy, mutta tärkein unohtuu. siinä biisissä on paljon asiaa!

kävin kaverin kanssa kirppareilla ja tehtiin molemmat hyviä löytöjä! löysin kirjan ''Suuri harppaus - Miten kehitysmaiden talouskasvu vaikuttaa ympäristöön?'' eurolla :3 löysin myös siskolle Marimekon paidan ja mulle ruskeat pellavahousut eurolla, jee.

käytiin myös ravintola Kahvillassa, entisen Hertan paikalla olevassa paikassa. kivaltahan paikalta se vaikutti! Hertta oli rauhallisempi, mutta meno sopii kyllä tohon mestaan. meen tiistaina sinne seuraavan kerran, CM:n kokous pidetään siellä.

kun pääsin kotiin, aloin kuunnella Ras Konttia ja Promoeta, sekä hillua uudessa keltaisessa mekossani ympäri kämppää. torstaina käytiin äidin kans katsomassa Sukunsa viimeinen -leffa, joka oli dokumenttielokuvaksi hyvä, joskin olisi saanut edetä nopeammin. oli yllätys, että elokuvan esittämä elämänvaihe siperialaisen nenetsitytön elämästä oli vain noin vuoden mittainen, vaikka aikaa olis ollut kyllä esittää paljon muutakin. joitakin itsestäänselvyyksiä esitettiin myös, mutta ainakin tuli ilmi kulttuurin ainutkertaisuus ja se tuli aika iholle esimerkiksi shamaanirumpukohtauksessa, jossa vanha isoäiti hakee hengiltä apua nenetsilasten pakkoneuvostoliittolaistamisen keskellä. loppu oli yllättävä, loppui kuin kesken. keltainen mekko löytyi leffakäynnin jälkeen Tasajaosta ja oivoi kun siitä tykkään. huomenna se päällä Fest Africaan Klubille!
kämppähillumiseen mekko päällä kuului myös viini, akvaario, hyvä musiikki, kevyt olo.

ja Ilosaarirockissa on heinäkuussa QUEEN IFRICA, ZIGGI ja IMOGEN HEAP! huuuh. täytyy täytyy täytyy päästä paikalle. toivottavasti tällä kertaa oon siinä vaiheessa kesää Suomessa, viimeksi olin Ilosaaren aikaan just Tsekkiin menossa. reissu oli kyllä mahtava, oi kesä kesä kesä! rättisitikka pitäs saada kyl taas keväällä liikenteeseen ja kun sen kortin vaan saisin ajettua joskus, niin tiedossa olis ajelua vihreällä rättärillä, katto auki, rento musiikki soimaan, saippuakuplat ilmaan ja rannalle. tämä saa kyllä odottaa ehkä vuoden tai kaksi, mutta olkoon mielessä noin.

...Utan en aning om hur fan vi skulle kunna hinna
Med karriären räddar världen och vi såg tiden rinna
Iväg, men hur kunde kärleken försvinna?...

Vi kunde vinna mot hela världen
Men inte mot oss själva
Stod oberörda mitt i oroshärden
Och kände grundvalen själva


Imperiet//Promoe http://www.youtube.com/watch#!v=xIX5svnOvxg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti