keskiviikko 3. helmikuuta 2010

hidastus

kissa istuu mun tyynyllä. painaa päänsä vasten näyttöä, kehrää ja tassuttelee näppäimistön poikki. menee takaisin tyynylle ja kuuntelee. nyt me kuunnellaan yhdessä the swell seasonia. tällä kissalla on hyvä musiikkimaku. se diggaa rauhallisesta yömusiikista ja siitä kun siskoni soittaa pianoa. meillä on harvoin näitä yhteisiä hetkiä. kun muutin kotoa pois tämä kissaneiti kiintyi nuorempaan siskooni ja nyt niitä kahta ei mikään erota :3
joskus flora suvaitsee myös mun seuraani. silloin se istuu tuntikausia paikoillaan jos luen tai teen jotain rauhallista. saattaa istua sylissä ja tuijottaa vihreillä silmillään. se osaa nauttia jokaikisestä hetkestä. se on kuullut monet mun asiat ja se on tosi viisas. vanhana tulee viisaaksi, niin. ja se on kaikenlisäksi kaunis. oon ehkä vähän kateellinen sille.

the swell seasonin kuunteleminen illalla on hidastavaa. once -leffan yhdistämät laulaja-lauluntekijät glen hansard ja marketa irglova laittaa kyllä kaiken sisältään tähän musiikkiin. voi luoja kuinka haluaisin kulttuuritalolle näitä kuuntelemaan 20.2.
once -leffa on muutenkin jotain tajuntaaräjäyttävän kaunista ja haikeaakin katseltavaa. se on pienillä puitteilla tehty ja osaltaan se tekee leffasta niin suloisen. ekaksi sitä toivoisi loppuratkaisun menevän toisin, mutta tuntuisi väärältä jos kaikki menisi niin helposti. asioiden helppous on tukahduttavaa.

1 kommentti: