tiistai 9. helmikuuta 2010

myöhäisiltaa

Paljon kuitenkin ehti tapahtua. Vietin pitkän ja antoisan teehetken tässä saman keittiönpöydän ääressä tärkeän ihmisen kanssa. Kiiruhdin kauppaan ja haalin koriin sipuleita, sitruunan, basilikaa ja kukkakaalin. Kukkakaalia mun ei pitänyt ostaa, mutta ei ollut tavallista kaalia usein hyvinvarustetussa lähikaupassa (K-kauppa) ja piti tyytyä muuhun kaaliin kun ei ollut aikaa mennä hakemaan sitä muualta. Kiire on pahasta, kaupassakin on kiva käydä ajan kanssa. Säästää rahaa varmemmin, eikä osta mitä sattuu.
Tuli vahingossa ostettua vielä espanjalainen kukkakaali, mikä on aika iso höh. Espanjalaiset kasvihuoneviljelyt on sangen kuuluisia torjunta-aineistaan ja kuljetuskustannukset on kans aika suuret. Hyllynreunassa luki ruotsalainen kaali ja olin ihan että ''Jee, ruotsalaista, vaikka onkin vähän kallista niin silti pitää tukea lähempänä tuotettua, kun ei sitä kotimaista ole.'' Oli pieni pettymys, kun Tampereen teatterissa istuessani ennen Puhdistus -näytelmän alkua järjestelin paleltumaan päässyttä basilikaa paremmin ja huomasin kaalin olevan Espanjasta saakka. Tuossa nyt valmistuu mun myöhäisillan ruoka, sekalainen keitto :)

Teatterin jälkeen mentiin kaverin kanssa Teatterikahvila Kiveen istuksimaan ja siellä olikin tanssit. Oli aika taidokasta väkeä parketilla. Nyt uni painaa silmiä paljon, niin kuin koko päivän on tehnyt, ja menenkin nukkumaan heti kun pääsen. Oli vaan pakko postailla jotain vielä tästä, ettei jää sellainen olo että tämä päivä olisi ollut kauttaaltaan harmaa. Sitä se ei todellakaan ollut, ei.

Kiitos ja hyvää yötä. Huomenna on uusi talvipäivä ja mitä vain voi tapahtua.

1 kommentti:

  1. Ihana kirjoitus taas :--) Tulee jotenkin hyvä mieli kun lukee näitä sun juttuja, omat on lähinnä vihaista yhteiskunta-avautumista mutta sä tuot asiat jotenkin lämminhenkisesti esiin ^__^

    VastaaPoista