maanantai 15. helmikuuta 2010

tasapaino

tänään ostin verigreipin. meinasin ostaa vaalean, eli keltaisen, mutta en sitten ostanutkaan. punnitessa huomasin kyseisen hedelmän olevan israelista ja olen päättänyt ainakin toistaiseksi olla ostamatta mitään israelista tuotavaa jos se vain suinkin on mahdollista. ehkä tällä mun noin vuosi sitten tekemällä päätöksellä ei oo mitään suurempia vaikutuksia, mutta jos nähdään taas asiat yksilön silmistä niin omaatuntoahan se helpottaa, vaikkei yksi hedelmä nyt palestiinalaisten oloja paranna.
tavaratalon portaissa meinasi kaksi kertaa mennä tasapaino. tasapainohäiriöitä on ollut nyt noin viikon ajan ja toivon vaan ettei tää ole mitään kovin vakavaa. kertaakaan ei oo vintti pimennyt vielä täysin, onneksi. pimeähän tässä koko ajan jossain määrin ollaan, mutta toivoisin että valoa olis huomiselle ruotsin kuunteluun.
viikonloppuna katselin ruotsalaisia elokuvia. paras oli taas moodyssonin tillsammans, joka aina naurattaa. parasta komediaa tiedostavasta seitkytluvusta, kommuunista jossa on kaikki kyseisen vuosikymmenen keskeisimmät ilmiöt. ja ooo mikael nyqvist on kyllä ruotsalaisten näyttelijöiden ehdotonta aatelia, näytelkööt alkoholisoitunutta isää 70-luvulla tillsammansissa, lapsensa menettänyttä maalaismiestä klaus härön elokuvassa äideistä parhain, tai itse lars levi lestadiusta kautokeinon kapinassa.
viikonloppuna sain oranssit sukat myös valmiiksi, on kivat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti